Alla inlägg under augusti 2007

Av Åsa - 23 augusti 2007 18:26

Våra "tanter" är ute och även kelisarna Trippel och Filip. Det är så skönt ute fortfarande så de får vara ute ett tag till.


Nu ska jag och barnen snart försöka flytta Anton till egen bur och Lisa till några nya kompisar. Hade tänkt göra det igår men var så trött så det fick vänta tills idag.


Märta har gått upp mer i vikt så dräktig är hon nog iallafall.


Väntar ju hem en ny lakeland hane, kanske skulle lägga in en bild på honom här nedanför. Han har inte röda ögon utan rubinfärgade. Bilden är tagen av hans uppfödare Ingela Pettersson(Vikings).

Han heter Bronx men ska kallas Bertil tycker yngsta dottern.

Kommer att bli hennes och min. Han ska användas i avel då han har ovanlig bakgrund och har så härlig färg.Men Lovisa ska även ställa honom i pet alltså hur väl skött han är.


Av Åsa - 23 augusti 2007 18:08

Var ju tre för 15kr precis efter man kommit in i affären , snacka om strategiskt placerat, så barnen ville ha och inte hade jag något emot det....

Nu ska vi smaska, Linnea ska ha den gula , Lovisa den med choklad och själv gillar jag allra bäst de "gamla vanliga".

Av Åsa - 23 augusti 2007 17:51

Då har man vilat en stund.Hoppas att denna trötthet ger med sig snart.


Imorgon ska jag inte till jobbet för då har jag  ledig dag.

Är nog tur det för på kvällen är jag bjuden på tjej fest och då vill man ju kunna hålla sig vaken...


Det något tråkiga är väl att jag ska hjälpa till på hundutställning på lördag, kul i och för sig men med tanke på hur jag mår lär jag hinna sova ordentligt.

Vill ju vara vaken där med *skratt*


Så jag lär väl hem från partajandet senast runt midnatt.Dessutom är jag ju inte förtjust i stark drycker, tycker helt enkelt inte att det är gott så jag medbringar läsk.Så bakis lär jag ju inte bli iallafall, alltid något!


Men räcker nog sedan att jag går upp vid 08.00 på lördag för jag behöver inte komma förräns 8.30-9.00

Endel behöver infinna sig redan före 7.00 men jag har lite tur där med tanke på fredagens planerade kvälls aktivitet.


Annars har man inte orkat göra speciellt mycket idag, men är ju en dag i morgon också...

Av Åsa - 23 augusti 2007 15:45

Är alltid tunga kassar man bär när man varit till Lidl.

De har ju som regel de allra bästa priserna på grönsaker och det går ju åt en heldel.

Har betalat 78 kr för detta (morötter 6 fp- 24kr,persilja 27kr,vitkål 2st- 27kr). Persiljan var väl lite "överkurs", men de älskar ju det! Vitkål behöver man ju egentligen inte heller ge under sommaren när man kan plocka gräs och andra nyttigheter från naturen. Men jag skämmer väl bort dem. ..Köpte även gurka på lokal Ica butiken...

Detta planeras räcka i 5 eller möjligen 6 dagar med tanke på att de får gräs och annat också.

Av Åsa - 23 augusti 2007 13:38

Trött idag med , mådde så illa i morse, känndes som det var för att jag var så väldigt trött trots att jag sovit gott mellan 22.00-06.30


I och för sig har jag drömt att jag varit ute i rymden och flygit men det var ju en upplevelse det med att se. Åkte i en riktig rymdfarkost tillsammans med tre andra passagerare och så piloten.

Men hela trippen och vi var långt i väg tog några timmar så det var snabbt gjort.... Jag vet inte var drömmen "kom i från" då jag ej sett något sådant på tv/tidning och absolut inte vill upp i rymden och kika...


Men åter till morgonen, så fick jag iväg barnen med skolsjutsen och åt sedan min frukost. Därefter till beteendevetaren. Trevligt besök och ny tid om tre veckor , skulle vara två veckor men oturligt var hon på kurs hela den veckan.Hon sa också att min trötthet osv beror på att jag är på jobbet, tar tid för kroppen att "lära om sig".


Därefter när jag var på en ort med Lidl butik så var jag in där och shoppade bland grönsakerna till mina små älsklingar.

Hem med kassarna och sedan till jobbet.


Var där två timmar och försökte ta det riktigt lugnt.

Hemma igen så är jag trött , lite yr , tung i huvudet osv. Men är på benen iallafall.Dock vill min kropp vila sig en stund så det ska den få göra (ska ju bli bättre att lyssna på vad den vill...)



Av Åsa - 22 augusti 2007 20:12

Kväller och min bror är här. Nu pratar mannen och han mest om filmer och annat som inte är av intresse för mig så då satte jag mig här. Vi har öppet mellan matrum och vardags rum så jag kan prata med dem ändå , om jag nu skulle vilja..


Barnen är uppe och på väg i säng. Själv har jag såå ont i magen så jag nästan är lite kallsvettig.Borde nog inte ta treo....

Är som att välja mellan pest och kolera. Ont i huvudet eller öm/ont i magen, ibland känns det som magen är bättre iallafall....Beror liksom på vad man ska göra...


Men skulle verkligen behöva hitta något annat som är snällare mot magen men funkar lika bra. Har provat det mesta av det som är recept fritt.

Har även diclofenac och pronaxen men ingen av dem gör succe i mitt huvud.Diclofenc dock något bättre iallfall om man har migrän på gång.




Av Åsa - 22 augusti 2007 20:09

Kom på att det kunde vara kul att ha någon omröstning och hade tänkt att ha den öppen ca två -tre veckor.

Rösta gärna, roligt att veta hur ni andra tänker i den frågan.

Av Åsa - 22 augusti 2007 19:50

 

Vecka 34

Ålder

  • Spelar åldern någon roll? När, varför? Är väl detta med åldergränserna för bio, körkort osv.Sedan är man ju för gammal för att raca runt i stora "lekhus" även om man kanske skulle vilja...
  • Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför?Eftersom mina vänner alla var födda mer i början av året och jag mot slutet ville man ju vara tex 15 år fortare och andra ålers gränser.Annars kan man väl numer önska att man var 5 år yngre,åren går ju så snabbt...
  • Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang? Tror inte det faktiskt.In i parken , som var populär sommartid då jag var ung kom jag in i ändå...
  • Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera! Nästan omöjlig att svara på. Beror helt på hur min omgivning ser ut. Vilka som finns kvar i livet av mina släktingar och nära vänner.Men nog hade jag tänkt mig att bli runt 80-85 iallfall, pigg och frisk!!
  • Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera! Svårt!Kanske där strax före trettio när jag träffade R och de föjande åren när barnen anlände.Men min ålder just nu är ok den med.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards