Direktlänk till inlägg 5 januari 2008

Besök av yngling om viasat kanaler

Av Åsa - 5 januari 2008 11:31

Kom på att i går em då jag faktiskt också hade morgonrocken på mig men tack och lov även kläder under den!


Då i allafall knackade det på dörren och jag krånglade mig ur morgonrocken och ångrade att jag inte duschat tidigare *skratt*.

Men där stod en kille i uppskattningsvis 20-25 års åldern och hade nåt block i handen och en jacka där det visade sig senare stå VIASAT på ryggen.


I allafall sa han nåt om att han representerade viasat och de var ute och frågade runt om man hade dem eller någon annan leverantör av "kanaler" och om man var nöjd osv.

Men vad vi hade visste han ju inte, vi har ingen nummer beteckning på huset och det verkade på honom som de mer slumpvis åkte runt till olika eller kanske var de runt på olika ställen men inte hela samhället så att säga.

Han frågade ju inte heller vad vi hette eller så !?


Nu är ju jag helt eller närmast helt i allafall nollställd på detta med kanaler hade ju inte den blekast om vilken leverantör vi har, är  Rs bit!

Sedan hade jag ingen större lust att stå där och kanske bli pålurad nåt annat eller hur det nu var tänkt!?


Konstigt sätt tycker jag att åka runt till en massa och fråga om de är nöjda osv använder inte alla mer telefonerna för sådant än personligt besök???

Någon annan som haft liknande besök?


Tillbaka till ynglingen så undrade han ju om vi hade något leverantör av kanaler och vilken.

Viasat känndes ju bekant, boxer visste jag att vi inte hade i allafall och att vi blivit erbjudna telia men tackat nej.

Han sa att många haft problem med telia så det gjorde vi kanske rätt i att tacka nej till, han trodde att de säkert blir bättre men är ju nytt med inkörningsproblem , typ.


Så jag bestämde mig för att vi har nog viasat och att vi var nöjda.


Då tackade han och gick mot sin bil.


Sedan när jag pratade med R sa han att vi hade viasat i början när vi flyttade till huset, men nu hade vi nått annat, var det nu var, minnet bra men synnerligen kort *skratt*


 
 
BeaTris

BeaTris

5 januari 2008 11:59

Tack för kommentaren, känns skönt att få respons även om du inte varit i samma sits. Dom bor i ett hus med 5 rum nu så det finns ju ett extra ifall det blir barn....vilket jag nästan tror.

En annan slag som slog mig är det här med arvsrätten, om det händer exet ngt, hur det funkar med barnens laglott s a s när han är gift med ngn annan än mamman? Jag hoppas verkligen exet kollat upp sånt där ordentligt.

http://beatris.bloggagratis.se

 
BeaTris...igen :)

BeaTris...igen :)

5 januari 2008 12:20

Jo det vet jag men jag funderade på vem som ska förvalta dom ifall dom är omyndiga. Jag tänkte jag skulle kolla upp lite, kan ju vara bra att veta för egen del oxå :)

http://beatris.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

5 januari 2008 12:54

Nåt sånt besök har vi aldrig haft, men det kanske kommer om de nu är ute och gör rundor här i trakten. Tycker också det låter lite underligt, slöseri med tid att sitta och åka runt till folk?!
Jag blir alltid så misstänksam mot sånt, folk kan hitta på vad som helst bara för att få kika in genom dörren vad man har för grejer hemma... ;)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

5 januari 2008 13:39

Nu stod vederbörande på trappen och jag i dörröppningen så han såg inte mer än lite av vår hall, men ändå.
Få se om någon annan haft liknanade besök.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards