Direktlänk till inlägg 2 mars 2008

Tjejsnack - Djur

Av Åsa - 2 mars 2008 09:14

Vecka 9/08
Djur

  • Har du några djur, ras och vad heter de? Vi har ju en massa marsvin, drygt 30st.Så blir många namn! Kanien -Doris,dvärghamstern -Molly,grekiska sköldpaddorna Flizan och Lithea,bordercolllie vovvarna Nicke och Nellie.
  • Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad? Finns massor...Men hade jag tid /plats så skulle en leguan bo här och gärna ett par majsormar.Kanske en sådan där söt hårig spindel också.Älskar spindlar!
  • Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför? Om man ska tänka på de som de då är lagligt att ha som husdjur så är det nog inget jag inte skulle vilja ha..
  • Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det? Då vill jag vara en fågel modell något större,vild art, för jag skulle vilja flyga fritt ute.Verkar så underbart... 
  • Finns det något djur du är rädd för, vilket? Nja inte direkt.Är inte rädd för spindlar,möss, ormar eller så. Däremot har man ju respekt för tex endel vilda djur som ormar osv som kan vara farliga.
 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

5 mars 2008 07:21

Vilken sötnos!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se