Direktlänk till inlägg 30 mars 2008
Kaviar bakad fisk 4 port
600g färska (men man kan väl ha frysta men tinade) fisk fileer tex gös, sej,hoki
4 msk lättrökt kaviar
1 hackad gul lök
2 dl creme fraiche
0.5 dl hackad dill
1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar.Lägg dem i smord ugnssäker form.
2. Blanda kaviar,lök, creme fraiche och dill.Bred blandningen över fisken.
3. Baka fisken i mitten av ugnen ca 20-25 minuter.
Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre. Mina vita blodkroppar ...
Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...
Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 |
|||||||||
|