Alla inlägg under mars 2008

Av Åsa - 18 mars 2008 17:08

Min chef ringde nyss och hade sett mitt mail svar, då kom hon på att det ju var så att en dag ska bort under helgen så hon skulle se om hon fick någon som tog fredag kvällen. Men jag sa att annars spelar det ingen roll om det blir lördagen heller.

Men skönt att det ser ut att bli en dag kortare.

Hon undrade också om jag tror jag är frisk till helgen men det hoppas jag verkligen, är ju iallafall bättre idag och det är ju någon dag till kvar tills jobb dags.

Av Åsa - 18 mars 2008 13:18

Pomperipossa eller "Pompan" som hon kallas är dräktig och bebisarna väntas tidigast runt helgen. Hon är dock redan öppen ganska mycket så det lär väl inte dröja alltför måga dagar innan de kikar ut.

På bilden är hon inte dräktig.

Som vanligt blir jag lite orolig innan bebbarna kommer man vill ju att det ska gå bra för mor och barn.


Pompan är en skinny men överbehårad. De ska ju ha päls i ansiktet, fötter och vid baken men inte på ryggen osv. Dock kan en överbehårad få bra pälsade bebbar och parar man två "perfekt" behårade skinnysar så kan någon bebbe ändå blir överbehårad...

Ibland tappar de så gott som alla "överskottspäls" då de blir lite större, ibland inte , ibland tappar de den och senare kommer den tillbaka.

Dock är de ju korrekt eller inte korrekt behårade lika mysiga ändå!



I

Av Åsa - 18 mars 2008 13:13

Nu har jag bara slöat hela fm . Suttit i soffan, gett marsvinen mat och en stund vid datorn.Men jag blir så anfådd och trött så snabbt. Kanske bör jag ändå försöka röra på mig mer för att få fart på flåset igen.

Näsan är täppt men nu har den slutat rinna igen.

Var en trökig förkylning detta, hoppas det dröjer många år tills nästa gång....

Av Åsa - 18 mars 2008 11:43

Mailade min chef i dag för eftersom jag enligt schemat ska jobba fre-söndag men då jag går 75% bestämdes det tidigare på ett möte med FK att jag skulle slippa gå fred-söndag under den tiden. Utan korta helgen med en av turerna.

Nu funderade jag väl mest på vilken tur hon tagit bort (och placerat in de timmarna någon annanstans).


Men nej det är iallafall planerat att jag ska gå hela turerna fre-söndag.

14-21, 7-16 och 14-21.45

Tanken med att korta av med en tur var ju just att man jobbar helt själv under den tiden förutom någon timme och att det kan vara stressigt och mycket att göra.Så är det ju för alla men att jag då jag nu är på språng tillbaka skulle få ta det lite lugnare för att mäkta med och "komma in i det".

Men det tycks chefen ha glömt...

Det jag ev kunde göra var att gå hem eller ev komma lite senare men vi är ju två under en kort tid och det tycker jag man vill vara. Man vill kunna rapportera ordentligt och så kan det ju vara saker man vill "bolla" eller kika på tillsammans också under den korta tiden.

 Få se hur det löser sig men det lutar väl åt att det blir hela helgen, visst storhelgs ersättning men sådant struntar jag helt i, är mer mån om att orka med!!




Av Åsa - 18 mars 2008 08:43

Själv sov jag bättre i natt så det lönade sig nog att pressa sig lite för att hålla sig vaken största delen av dagen.


Har bara 37,7 nu i temp och då har jag ju varit uppe en stund så det börjar nog vända nu hoppas jag.

Men nu är jag åter mer snorig igen men så är man ju så trött och lätt anfådd men det är ju klart det tar på krafterna och lilla kondisen när man ligger mest under flera dagar.


Är jag inte bättre i morgon så slår jag läkarstationen en signal men idag är det ingen ide, kan i vilket fall inte ta mig ner dit!


Blir nog en del vilande idag annars lugnt, lugnt.

Om jag orkar ska jag försöka föra över mailadresser osv för vi ska ha denna dator nere och vi har mailen till den nu men jag saknar adresserna. Sedan är det ju många adresser som jag känner jag inte behöver ha så jag tänkte bara lägga in dem som känns aktuella.


Vår halvstrulia telefon tycks vara på väg att ge upp, laddar så dåligt så nu måste vi införskaffa en ny, snarast. R har i uppdrag att fixa det!

Provade med en gammal telefon men då R skulle prova ringa på den från sitt jobb så funkar det inte , man får ingen ringsignal...

Av Åsa - 18 mars 2008 08:34

Så skulle barnen till skolan idag. Då jag ville vara extra snäll mot barnen tänkte jag skjutsa dem så att de (och jag) kunde ta det lugnt på morgonen.

Jag är ju så trött och seg så det skulle bli jobbigt att ila på för att de ska vara klara tidigt pga skolskjutsen.


När klockan var 07.45 så hoppade vi in i bilen och ja den ville bara sova, bilen alltså, ingen tillstymmelse till liv alls...

Har fått vila för många dagar nu när man varit däckad...


Då ångrar man ju att man inte ordnat i väg dem med skolskjutsen i allafall..

Inte ville de ju vara hemma en dag till heller så jag chansade och ringde pappa. Han har också legat förkyld och febrig men som tur var så var han frisk nu så han kom gärna och hämtade dem.

Ringde skolan så de skulle veta att de kom lite för sent, men var på väg...








Av Åsa - 17 mars 2008 19:51

Så är denna dag snart slut. Har i allafall varit något bättre i dag. Nu rinner inte näsan utan den är bara täppt.

Men trött så in i vassen. Har dock försökt undvika att sova så länge på dagen så jag ska kunna sova bättre i natt, hoppas det lyckas!


Linnea och Lovisa ska till skolan i morgon och det ser de framemot.

Så jag måste ställa klockan så vi kommer upp i tid, R åker tidigare för han börjar redan 06.00


Av Åsa - 17 mars 2008 09:08

Pust, jobbigt att vara sjuk!

Somnade 19.30 och har väl vaknat några gånger under natten och då varit upp och druckit vatten och kissat.När kl var 06.00 tog jag "sov säcken" med mig och la mig i soffan och sov igen...


Jag har 38 grader i temp i dag,bättre än igår iallafall.

Men täppt,snorig, slemhostig,halsont osv.


Ringde mina arbetskamrater och berättade att jag blir hemma i morgon och på onsdag.Hur gärna man än skulle vilja jobba inser jag att det inte finns en chans att det skulle funka.Jag är ledig på torsdag och ska sedan jobba i helgen.Får ju hoppas man är bra tillsdess.


Mår jag inte bättre på onsdag eller om feber fortfarande hänger med så ringer jag nog ner till läkarstationen och hör efter.

Så man inte går och drar på lung /bihålsinflammation eller så som följd av förkylningen ....


Nu ska jag ta lite frukost.

Sedan blir det ryggläge igen....



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards