Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Barnens dag, utebliven R, arg och besviken Åsa....

Av Åsa - 24 maj 2008 16:10

Vackert väder om än lite kalla vindar i dag.


Barnen,jag o mamma har varit på "barnens dag" lite utanför "byn".

Det var ansiktsmålning, tipspromenad,olika uppträdanden bla barn som dansade, fiol och andra instrument (Linnea o Lovisa var med och spelade där), ett rockband, fiskdamm mm.

Trevligt var det men mindre trevligt att inte R dök upp som han sagt...

Vi skulle åkt i hop men han tänkte komma lite senare och ta egen bil och det var ju ok.

Kameran skulle han ta med och själv såg jag framemot att kunna göra nåt ihop som familj, det är ju så ofta vi jobbar helger och sällanl det går att var hela familjen på typ sådana tillställningar.


Men nä inte kom han heller, förstod nästan genast att han helt glömt bort var det var trots att vi talat om det.. Har hänt tidigare...

Mobilen hade jag inte med mig då det var nästan slut på batteriet och han visste ju var vi skulle!!


Lite orolig blir man ju med att nåt hänt men nej då när vi kom hem satt han vid datorn och sa att han trodde att det var någonstans nere i "byn" men när han inte såg nåt där åkte han hem!

Finns en lapp i köket på var det var och så vet han att jag tittade häromdagen på evenemangskalender på kommunens sida om vad det skulle vara för saker att göra där osv. Han fick då hjälpa mig med att kunna läsa ett dokument om det , så han borde ju ha kunnat titta där och sett var det var om han nu inte visste.


Nej han verkar tycka att det var väl detsamma om han kom eller ej och skyllde på att jag borde ha haft telefonen med mig. Men hallå grunden var väl att han inte alls lyssnat och varit engegerad i att komma i håg var det var någonstans. Desutom visste han ju att min kompis K med man säkert skulle vara där och han kunde ju ringt på deras mobil!


Han verkar ha dålig förståelse för att man blir besviken, barnen och jag och att man dessutom faktiskt kan bli orolig när han aldrig dyker upp vilket förtar lite av glädjen med att var där!


Nä då blir jag arg, irriterad och besviken .En liten ursäkt kunde man ju få i allafall men nä icke, så då sa jag åt honom att åka hemifrån ett tag så man slipper se honom, han vill nog komma ifrån argbiggan Åsa en stund med *skratt* .


Barnen och jag åkte och handlade tacos grejer till i kväll och godis å vad gott det ska bli!

När vi anlände hem hade R åkt i väg med hundarna och antar väl att kameran också är med så det går nog ingen nöd på honom.

Skulle nog äta "ute mat " också och det passar bra för barnen och jag har redan ätit på "barnens dag" evenemanget.


Nu är huvudvärken på väg men att gå och vara små arg och orolig för att sedan explodera så är det väl det man får på köpet men det får bli en treo.


Nej nu ska jag lugna ner mig, ta en treo och hänga tvätt.


Hoppas lördag kvällen blir trevligare och att alla ni andra haft en roligare dag än mig  och att ni får en underbar helg.






 
 
BeaTris

BeaTris

24 maj 2008 17:36

Förstår dig så väl, både besvikelsen, ilskan & oron. Det är ju samma för R & mig, även om han inte är pappa till mina barn så vill jag passa på att göra något som en familj när vi båda är lediga....vilket inte alltid faller in när jag har barnen. Hoppas i allafall ni får en mysig kväll tillsammans =)

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

24 maj 2008 18:30

Jag förstår absolut att du blev arg och irriterad, det skulle jag också ha blivit! Tyvärr tror jag inte att karlar tänker så logiskt att man kan ringa kompisen osv. Ibland är de så otroligt enkelspåriga!!

Sen blir man ju besviken när man tänkt att göra något som en familj och partnern inte alls verkar tycka att det spelar någon roll. Speciellt för er, som så sällan är lediga alla 4 tillsammans!

Inte alls konstigt att huvudvärken tränger på, man kan ju bli uppstressad för mindre! Hoppas att det blir lindrigt i alla fall och att du får en lugn och skön kväll.

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards