Alla inlägg under maj 2008

Av Åsa - 24 maj 2008 16:10

Vackert väder om än lite kalla vindar i dag.


Barnen,jag o mamma har varit på "barnens dag" lite utanför "byn".

Det var ansiktsmålning, tipspromenad,olika uppträdanden bla barn som dansade, fiol och andra instrument (Linnea o Lovisa var med och spelade där), ett rockband, fiskdamm mm.

Trevligt var det men mindre trevligt att inte R dök upp som han sagt...

Vi skulle åkt i hop men han tänkte komma lite senare och ta egen bil och det var ju ok.

Kameran skulle han ta med och själv såg jag framemot att kunna göra nåt ihop som familj, det är ju så ofta vi jobbar helger och sällanl det går att var hela familjen på typ sådana tillställningar.


Men nä inte kom han heller, förstod nästan genast att han helt glömt bort var det var trots att vi talat om det.. Har hänt tidigare...

Mobilen hade jag inte med mig då det var nästan slut på batteriet och han visste ju var vi skulle!!


Lite orolig blir man ju med att nåt hänt men nej då när vi kom hem satt han vid datorn och sa att han trodde att det var någonstans nere i "byn" men när han inte såg nåt där åkte han hem!

Finns en lapp i köket på var det var och så vet han att jag tittade häromdagen på evenemangskalender på kommunens sida om vad det skulle vara för saker att göra där osv. Han fick då hjälpa mig med att kunna läsa ett dokument om det , så han borde ju ha kunnat titta där och sett var det var om han nu inte visste.


Nej han verkar tycka att det var väl detsamma om han kom eller ej och skyllde på att jag borde ha haft telefonen med mig. Men hallå grunden var väl att han inte alls lyssnat och varit engegerad i att komma i håg var det var någonstans. Desutom visste han ju att min kompis K med man säkert skulle vara där och han kunde ju ringt på deras mobil!


Han verkar ha dålig förståelse för att man blir besviken, barnen och jag och att man dessutom faktiskt kan bli orolig när han aldrig dyker upp vilket förtar lite av glädjen med att var där!


Nä då blir jag arg, irriterad och besviken .En liten ursäkt kunde man ju få i allafall men nä icke, så då sa jag åt honom att åka hemifrån ett tag så man slipper se honom, han vill nog komma ifrån argbiggan Åsa en stund med *skratt* .


Barnen och jag åkte och handlade tacos grejer till i kväll och godis å vad gott det ska bli!

När vi anlände hem hade R åkt i väg med hundarna och antar väl att kameran också är med så det går nog ingen nöd på honom.

Skulle nog äta "ute mat " också och det passar bra för barnen och jag har redan ätit på "barnens dag" evenemanget.


Nu är huvudvärken på väg men att gå och vara små arg och orolig för att sedan explodera så är det väl det man får på köpet men det får bli en treo.


Nej nu ska jag lugna ner mig, ta en treo och hänga tvätt.


Hoppas lördag kvällen blir trevligare och att alla ni andra haft en roligare dag än mig  och att ni får en underbar helg.






Av Åsa - 23 maj 2008 19:31

Då börjar man närma sig godis dagen...

Har inte ätit godis under veckan men som substitut har jag tagit sådana här knäckis kex, så som de är. Gott att ta några att knapra på.



Av Åsa - 23 maj 2008 19:05

Här kommer en bild på Kånrad, han är en choklad skinny med en liten del av en baktass som är ljus.

Väldigt trevlig kille och rätt snygg med!

Min första choklad färgade skinny och ska förhoppningsvis bli pappa framöver till fina bebbar.



Av Åsa - 23 maj 2008 18:59

Jobbar på i dag till strax före 16.00 (från 07.00) sedan blev det matlagning, kassler gryta och potatis.


Vår chef har varit i New York och där kostade Levis jeansen 150 kr och dyrast var typ någon ny modell 350 kr. Man kan ju undra varför man här får betala bortåt en tusen lapp för brallorna!

Inte klokt, är ju inte lite det skiljer precis.


Känner mig i allafallså glad över att vara ledig i några dagar, ska bli skapligt väder också så det blir kanske till att vara endel ute också som planerat.



Av Åsa - 22 maj 2008 18:57

Har tänkt kosta på mig lite roligare städgrejjer.

Även om de kan tyckas onödiga så är det lite skoj.

Att få barnen att städa blir nog lite lättare, hoppas jag.


På nästa Ikea vända ska jag inköpa en liten vagn med fyra galler lådor och ha som städvagn, enklare att ha sakerna samlade ordentligt på ett ställe.


Dessa våtservetter inhandlades häromdagen, helt onödiga men visst blev det lite roligare och gott  luktar de med.

Av Åsa - 22 maj 2008 18:52

I dag har barnen klippt sig men de vill ju båda ha lite halvlångt hår så det blev mest topparna som blev klippta.Fina blev de i allafall.


Sedan blev det mat med finess av högsta grad *skratt*. Barnen har flera gånger velat testa just detta men nä har stretat emot men idag fick de sin vilja igenom. Var väl ok men köttbullarna konstaterade barnen var ju väldigt små in real, på bilden är de större...


Marsvinen fick morötter till frukost och nu har de fått gräs och annat gott grönt att smaska på.

R har varit fotograf och jag har sprungit in och ut med marsvin så endel nya foton ska inom närmaste dagarn ut på hemsidan är det tänkt och någon hamnar säkert här med.




Av Åsa - 21 maj 2008 21:04

På marsvinsfronten växer de senaste bebbarna och är så söta hela bunten.


Meya min choklad self hona är dräktig med skinny hanen Kånrad Kanel (choklad lite cream till färgen). Hoppas på söta lakelands gärna i choklad färg om man får önska...

Även lakeland honan "Vikings" Saima (som har choklad self mamma och usa skinny pappa bakom sig) går med Kånrad Kanel så jag hoppas det blir bebbar där med.


Sedan ska jag börja fundera på vilka jag ska sätta ihop.

Snygga skinnyn Petra med Kånrad vore kul då hon är choklad himalaya och Kånrads mamma är choklad himalaya, älskar den färgen och borde ju kunna ha chans på sådana bebbar då.


Det får funderas i helgen på lite nya par!

Av Åsa - 21 maj 2008 20:48

R mådde bra i dag och det tycktes inte som det var någon magsjuka han hade fått utan mer nåt han ätit eller så.

Jobbat har han och direkt därefter blev det dykjobb åt en dyk klubb han är med i.Pratade nyss med han i telefon och nu hade de precis kommit upp ur vattnet så det blev många timmar i "plurret".

Har ingen aning vad de gjort för jobb men det de tjänar går till klubben och i gengäld får de som hjälper till med jobb åka lite billigare på dykresorna tex.R tycker det är så roligt att dyka och hjälper gärna till med jobb, snart är det nog dags för att "städa" botten på badplatser också, det är en bra grej tycker jag.


Själv har Lovis och jag varit på teater som Linneas klass gjort, en animerad kort film hade de också gjort som vi fick se. De är så duktiga.


Nu har barnen ätit och ligger nu i sina sängar. 


Jag ska fixa mig te och någon macka, eller om jag ska vänta in R så man får lite sällskap, han lär väl vara  rätt hungrig kan jag tro.

Vi började se en "Huss" film härom kvällen så den kanske vi kan fortsätta att se en stund innan det är säng dags.


Kanske får man säng sällskap i natt *skratt* , var ett tag sedan då R legat på soffan nästan en vecka nu när Nellie löpt och Nicke varit lite olycklig.

Men Lovis har kommit över någon natt så helt ensam har jag inte behövt sova varje natt.





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards