Direktlänk till inlägg 14 juni 2008

Trött, grilla, blåbärspaj

Av Åsa - 14 juni 2008 17:23

Nu är solen äntligen framme så man borde passa på att vara ute en stund egentligen. I morse då jag plockade grönt åt marsvinen regnade det, så det var inte så kul att vara ute då.


Men jag känner mig så enormt trött och nästan små deppig på nåt sätt, i går trodde jag nästan att jag höll på att få feber, kanske är jag inte helt kry!


Har små städat i barnens rum , köpte lite nya förvarings lådor så jag har hållt på med det. Sedan satt i hop några mindre pappers lådor som jag nu har ovanpå bokhyllan i sovrummet. Vet inte än vad jag ska ha där i men lutar åt fotografier som väntar på en annan plats och har väntat många år redan ...


Skulle nästan kunna tänka mig att sova en stund men R har visst tänkt sig att jag ska snygga till mig lite (håret står åt alla håll, duschat men fixade inte håret då och lufsar runt i mysbrallor och tröja..) och åka till affären.

Undra om han propsade på att jag skulle dit för jag ska se lite roligare ut *skratt*.Jag skulle nog kunna skämma slag på folk som jag ser ut just nu!!


Själv tog han med sig vovvarna för några timmar sedan och skulle ut med dem och så fotografera förstås. Han kunde ju handlat på hemvägen men tyckte jag skulle göra det hm måste väl vara att han tycker jag ska få fixa mig lite så jag kanske mår bättre och "kommer ut " lite!


Vi har tänkt grilla i kväll tror R har fixat kyckling file som ligger i någon grillsås. Till det ska vi göra potatisgratäng.Blir så mycket godare att göra själv, fast R sa det fanns i frys disken på affären. Men den tror jag vi provat en gång och visst ok var den om jag minns rätt en långt ifrån hemgjord.


Till efterätt blir det kanske blåbärs smulpaj med vanilj/marsan sås.

Rs önskan få se om det finns frysta blåbär på affären, annars får jag inrikta mig på nåt annat.


Nej man lär väl "ta sig i kragen" och svida om,fixa håret och försöka se någorlunda ok ut och bege sig till affären.

R skulle vara hemma till 18.00 och fotbollen, då planerar jag att vara på affären för jag är noll intresserad av att se fotboll...

 
ANNONS
 
Snurrtant

Snurrtant

16 juni 2008 00:14

Kikar in och säger gonatt :)

http://www.sussiesnurrtant.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se