Direktlänk till inlägg 14 juni 2008

Efterätter....

Av Åsa - 14 juni 2008 19:08

När jag stirrade ner i frysdisken på affären fanns det olika sorters bär men inga blåbär, till den tänkta pajen´(efterätt).

Hm fanns jordgubbar så då köpte jag det istället och tog vaniljvisp.

Kom sedan på att de hade sådan där god glass 2 för bra pris och de hade pecannöt å det gillar vi . Köpte två sådana och fick då se att de nu lagt bär i glass disken också och så en lapp ovanför "Det är gott med bär till glassen" eller nåt sånt och kan man tänka sig där fanns blåbär.

Så då köpte jag det med.

Nu har vi med andra ord plötsligt tre efterätter att välja på.

Jordgubbar och vaniljvisp, blåbärssmulpaj med vaniljvisp eller glass.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annette

14 juni 2008 20:13

Mmmmm va gott det låter! Både med grillat och en massa smaskiga efterrätter. När kan jag komma :-) *skratt*?

 
Ingen bild

Åsa

14 juni 2008 20:59

Du är så välkommen så Annette.
Nu är potatisgratängen och grillade klart.
Efterätt har vi inte bestämt än, så det kan du få vara med o välja.
Kram Åsa

 
Helén

Helén

14 juni 2008 22:01

Oj, det var inte lätt att välja kan jag tro!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se