Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Marsvins fronten !

Av Åsa - 19 juni 2008 09:54

På marsvinsfronten väntar jag nu och håller tummarna för att allt ska gå bra för skinnyn Klackebos Pigeon, som snart bör få sina bebbar . Pappa Är Klackebos Fixar Frasse. Samma kille som är pappa till Teklas Pinks bebbar som är så snygga.

Hoppas på fina bebbar här med.

Sedan blir "Piggan" pensionär och får fortsätta dela bur med nyblivne pensionären Teklas Pink.De trivs så bra tillsammans. I deras bur bor fortfarande Pinks döttrar kvar och de vill nog också att bebbarna ska komma så de får fler lek kamrater!


Sedan är lakelandhonan "Vikings" Saima dräktig (hon har chokladself mamma och amerikansk pappa). Pappa till blivande kullen är skinnyn Klackebos Kånrad Kanel (på bilden). Hoppas på att det kan bli lite choklad färg på någon bebbe i allafall, men som alltid är man glad bara mor och barn får må bra.


Kånrad Kanel bodde själv ett kort tag men fick sedan flytta in till tjejer igen. Verkar trivas och må bäst då.

Försökte att han skulle kunna bo med Klackebos Petra. Då hon är choklad himalaya och Kånrads mamma Pink också är chokladhimalaya (min favorit färg). Så man kanske kunde fått fina bebisar men se Petra blir så arg.

Har provat vid två olika tillfällen och även haft en hona till med i buren.

Tror inte det hann bli någon parning där, tyvärr.

Nu går han med Petras dotter Julia (E. Gideon) och söta Ina (U. Mira-lakeland E. Gideon-skinny). Få se om det kanske kan bli bebisar där så småningom.

 
ANNONS
 
Kicki W

Kicki W

19 juni 2008 12:26

Svar finnes!

http://westerdahl.bloggagratis.se

 
Hannah

Hannah

19 juni 2008 13:40

Jag ville bara önska dig och familjen en skön och trevlig midsommar. Vi ska åka upp till Söderbärke och hälsa på Cornelia som är på kollo och kanske blir det en dans runt midsommarstången där.......
Ha det gott så hörs vi !

http://hannah-hjortsberg.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

19 juni 2008 15:50

Underbart foto med härliga färger! Puss till Kånrad.

http://fundringar

 
Snurrtant

Snurrtant

21 juni 2008 15:36

Nämen vicken söt liten rackare :)

Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!

http://sussiesnurrtant.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

23 juni 2008 13:50

Hej!!

Tack för en trevlig kommentar! :-)
Du, de där chokladmuffinsarna med dumlekola lät ju vansinnigt, farligt gott... ;-D
Jag kan berätta att bananmuffinsen blev kanon! Dock så sjönk de ihop, jag vet inte om det var jag som gjorde fel eller om det var receptets fel... ;-) Receptet finns på www.ica.se Prova! Barnen älskade dem! Dessutom lite nyttigare än vanliga muffins eftersom stor del av sötman kommer från bananerna. Bananmuffins med vallmofrö heter de förresten ifall du söker på receptet. Vallmofrö skippade jag dock.

Marsvin ja... Visst är de underbara djur! Jag har kikat i din blogg en del sen tidigare, du har verkligen söta små nakisar!

Skrattade högt när jag lästa att din man inte är så road av marsvinen... Inte min heller kan jag tala om! Han är allmänt irriterad på det mesta som rör marsvinen och suckar bara när jag börjar prata om mina avelsplaner... ;-)

Hoppas ni haft en supertrevlig midsommar!

Ha det gott!

//Jessica

http://www.rosenknopp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se