Alla inlägg under juni 2008

Av Åsa - 25 juni 2008 11:26

Strax före 11.00 fick skinnyn Klackebos Pigeon en bebis (pappan är Klackebos Fixar Frasse). Stor bebis, 150gram, tur hon lyckads få ut den kan ju nästan fastna när de är så stora!  Färg creme/black och ser ut att vara en kille,men man kan ju hoppas man sett fel ! Vore ju roligt med någon tjej , blev ju tre gossar i går, men som alltid är det viktigaste att honan och bebis/bebisarna mår bra.

Nu blir Pigeon pensionär !


Av Åsa - 25 juni 2008 09:30

Gjorde bloggvärdetestet (kul grej som jag hittade hos BeaTris) och min blogg värderades till 234 437 kr.

Inte illa *skratt*.

Av Åsa - 25 juni 2008 09:04

I dag hade barnen och jag funderat på att åka till grannkommunens inne bassänger. Det har lite " äventyrs grejjer" och vanliga bassänger.

Nu hade vi tänkt att åka dit under fm men efter jag lusläst deras sida lyckades jag hitta på att de inte har äventyrsattraktionerna igång förrens efter 14.00 Ibland kan de ha någon på en stund men inget som man då kan räkna med.


Jag ringde för jag tänkte att nu under sommaren borde de väl ha fart på allt, fler borde ju bada där då det inte är något "ute bad väder" men icke.

Lite missvisande tycker jag det är då det under öppettider står att

"Motions o nöjessbassäng" öppet 10-21. Så läser man bara där så tolkar man ju det som allt är tillgängligt.....


Men nä då är det ju ingen vits för oss att åka på fm ,barnen vill ju åka i rör osv.....

Av Åsa - 24 juni 2008 19:12

Här kommer enskilda bilder på två av bebbarna.

Av Åsa - 24 juni 2008 19:10

Här kommer en grupp bild på dagens födda bebisar.

Hanar allihop. Två choklad/golden lakeland och skinnyn är nog golden ev golden agouti...

Togs flera bilder men ingen där alla tre syntes bra!

Vikterna, lakelandgossarna 105 resp106g och skinnyn 85g.

Av Åsa - 24 juni 2008 19:04

Här har dagen gått fort, tycker knappt jag fått något gjort!


Har sett Narnia film här hemma med barnen och då det bara finns svensk texning ej tal så får man sitta och läsa texten med lite inlevelse *skratt* för Lovisa. Linnea hinner med att läsa texten själv.

Sedan var Lovisa till tandläkaren och hon tyckte att vi ska vänta och se om framtänderna (överkäken), speciellt den ena rättar till sig. Vilket bör kunna ske när den närliggande tanden ramlar bort, kruxet är bara att den inte är det minsta lös, men får hoppas att den blir det snart. Dock tappade hon en annan tand nere 10 minuter innan tandläkarbesöket...


Linnea har lekt hos sin kompis A och under tiden hon var där, drygt tre timmar vara R ute i skogen och ja vad??


Fotograferade förstås.Nu är han ute igen i samma ärende....

Av Åsa - 24 juni 2008 09:24

I dag hade vi först tänkt åka till badhus barnen och jag men det får ev bli imorgon istället.

Jag fick mer ont i huvudet senare igår igen och känner mig lite tung i huvudet idag med så jag orkar inte "vara instängd" i ett badhus!


Dessutom ska Lovisa få komma ner till tandläkaren i dag för att visa sina framtänder som kommit. Den ena har lite ont om plats och växer ganska snett. Jag har försökt få tanden bredvid att bli lös, man ska försöka vicka på den men nu har jag gjort så i mer än två veckor och inte mycket händer..Är kanske helt ok att avvakta men är ju skönt isåfall att tandläkaren säger det så man slipper fundera så det blir rätt!


Återvinnings stationen får besök idag av oss för vi har ju rensat i förråden och en heldel ska ner. Man får hålla koll nu för vår återvinning har ändrade öppettider så vissa dagar är det helt stängt, lunchstängt, ibland bara öppet på em osv.Inte kul att komma med en massa skrot och få vända om med allt igen...


Av Åsa - 24 juni 2008 09:18

Jag som trodde Pigeon skulle få bebisar före Saima men så blev det inte. I morse fick Saima (lakeland)  tre bebisar- alla tillsynes hanar.

Två lakeland hanar som först såg helt ut att vara i choklad färg men de har lite strån av ev cream eller golden.Men såå fina och stora, har dock inte vägt dem ännu.

En skinny hane som är fler färgad och lite svårbestämd färgmässigt.

Men bär ju på choklad från både mamma och pappas sida.

Lite synd att det inte verkar vara någon hona men så glad för att allt gått bra och en hane stannar här men ev blir det två (skinnyn och en lakeland).



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards