Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Fm

Av Åsa - 12 juli 2008 12:28

Pga hur jag mår har inget blivit gjort på fm mer än lite pyssel med marsvins pärmen med stamtavlor osv.

Snart dags att laga mat och sedan ska Lovisa vara hos moster B under em.

Linnea ska på kalas vid 18.00 och då ska Lovisa i sin tur hem igen.

Tanken är att Linnea och jag ska städa hennes rum ordentligt under em så jag hoppas jag orkar det.

Jobbar ju mån-fredag nästa vecka och skulle vara skönt om vi fick det gjort under helgen.


Att jobba igen känns väl inte toppen men ändå helt ok. Kan ju bli roligt också och så brukar man "komma in i det " snart igen. Första dagarna brukar vara värst innan man hunnit sätta sig in i vilka som ev är nya, hur de mår osv.Vi är ju inte så många som jobbar så man lär mer ha koll på de andra grupperna med och inte mest sin egen som annars.

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

12 juli 2008 13:37

Vad din semester tog slut fort!

http://fundringar

 
Helén

Helén

13 juli 2008 10:13

Jag hoppas att du (ni) får en bra första dag tillbaka på jobbet!! Förhoppningsvis är det lugnt, så ni hinner sätta er in i saker i lagom takt :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se