Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Utmanad !

Av Åsa - 19 juli 2008 14:06

Är utmanad av Karin.


Tre saker jag gör när jag vaknar:

- går på toa

- ger djuren mat

- äter frukost

Tre saker jag måste ha under dagen:

- frisk luft

- en dusch

- en stund med lugn och ro

Tre personlighetsdrag på mig:

- Pålitlig och är bra på att bevara hemligheter

- Social och lätt för att prata med folk

- Snäll

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

- Slöa i soffan med en bra bok och en godis påse

- våra älskade djur

- umgås med familjen

Tre saker jag är rädd för:

Lite svårt, jag går inte runt och är rädd för något alls direkt men det menas väl i "stort"

- Att det ska hända mina barn något hemskt

- Att huset ska brinna ner eller nåt sådant

- Att det ska fortsätta/bli allt mer våld i samhället

Något jag drömmer om:

- att kunna ha ekonomisk möjlighet att resa mer...

- att vi och barnen ska få  långa och härliga liv med mycket glädje

- att någon gång få äga en Dodge Viper , min absoluta dröm bil...Och så ska jag utmana 3 personer då.

Helen, Jessica ,Narnias.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se