Alla inlägg under juli 2008

Av Åsa - 9 juli 2008 20:34

Senare på em åkte vi till grannkommunen med sikte inställt på mat.presenter till kommande kalas och medel till poolen (antialg/bakterie dödande).

Det är fixat.

Hittade även en huvjacka till mig i mörkblått,super mjuk så det kommer att bli en favorit.

Lovisa behövde byxor och det hittade vi med.

Jag kom mig även för att köpa en liten klocka som jag särskilt ska kunna ha på jobbet. Vi får ju i vården inte ha armbandsklockor, ringar osv av hygieniska skäl. Så denna blir super bra, söt är den med tycker jag.

Billig också kostade egentligen runt 100 kr och nu var det 25% rabatt så jag betalade med andra ord ca 75kr.


Av Åsa - 9 juli 2008 20:29

Barnen tog ett premiär dopp i vår pool i dag. Inte var det så värst varmt, runt 18 grader men de har uppblåsbara baddjur, sköldpadda och delfin så de åkte på dem en stund.


Sedan ringde min kompis M och undrade om vi ville "hänga på" till grannkommunens ute bassäng i morgon om vädret blir som de sagt, skapligt varmt och sol, klart vi vill!

M och jag har så kul då vi ses och barnen har roligt tillsammans de med.

Nu är det bara att hoppas på att vädret blir bra så vi äntligen kan komma i väg dit och bada. Eller jag lär ju knappast bada men sola lite kan man ju göra och prata en massa. M och jag har aldrig långtråkigt ihop *skratt*.


Av Åsa - 8 juli 2008 22:41

Efter "olyckan" i dag så har jag haft lite huvudvärk, men det är bättre.

Dock har jag ont i muskler/senor på h sida om huvudet och det var nog åt det hållet huvudet åkte vid smällen, så den fick sig väl ett hastigt "ryck".

Kanske skulle lite massage hjälpa! Får se om R kan stå "till tjänst".

Av Åsa - 8 juli 2008 22:38

Nu kom R hem och hade fått låna en "Huss" film så vi ska nog börja se den.

Är sugen på en kopp te också så det får det bli.

Har sett "Morden i Midsomer" ,som vanligt väldigt händelserikt.

Mycket som händer i det polisdistriktet...

Av Åsa - 8 juli 2008 22:26

Kikade  tillbaka lite i min blogg och för drygt ett år sedan skrev jag om mitt marsvin Snoddas som introducerade mig i marsvins världen.

Om du vill kan du läsa om honom här.

Av Åsa - 8 juli 2008 20:47

Själv har jag , eftersom vädret varit ok, inget regn och i allafall endel sol mest trädgårds pysslat i dag.


Var dock en sväng till lokala matbutiken och duktig skulle jag vara och tog med mig två kassar med en massa burkar och flaskor som skulle pantas.

Så långt gick det ju bra!

När jag parkerade vid butiken och tog ut kassarna från bilens bakparti (kombi bil!) så var jag rädd att de skulle trilla omkull och det ville jag inte.

Hur kul skulle det vara med en massa burkar rullandes över parkeringen så pinsamt...

Bot för det var att ställa kassarna nära bilen och stödja dem med ena benet medan jag sträckte mig upp efter bakluckan, fick tag i den och när jag med kraft svingade ner den så var jag i vägen eftersom jag stod sååå nära bilen.

Här kunde jag svimmat av kan jag säga och fått alla burkar och flaskor rullandes i allafall för jag fick ju den j-la dörren rakt i huvudet och jag såg nästan stjärnor..

Efter att ha stått still en kort stund, måste ju parera kassarna, så kom jag på att jag måste känna efter så jag inte blöder , snyggt att ta sig in i affären med blodet strilandes !!

Men nä , vimmel kantig i högsta grad men ingen tillstymmelse till blod.

Flyttade mig och kassarna och stängde dörren utan att ha huvudet där och sedan in i affären.

Som tur var skulle jag ju panta burkar/flaskor vilket är direkt när man kommer in så då fick jag ta det "lugnt" en stund och hann bli något mindre yrskallad tills det var dags att ge sig ut bland matvarorna.

Dock var jag lite mer vimsig än vanligt och när jag i kassan hade lagt fram "pant kvittona" och korten (coop och betalkort) så hade hon väl "blippat in" kvittona men de låg kvar på samma ställe och de tänkte jag ta tillbaka men då protesterade kassörskan...

Tur man hittade hem sedan i allafall....


Av Åsa - 8 juli 2008 20:42

Hade tänkt ta barnen med mig till grannkommunen och inhandla present åt Linneas kompis A, som fyller år nästa vecka men så blev det inte.

Telefonen ringde och det var min mamma som undrade om barnen ville hänga med dem tilll sommarstugan över dagen och så blev det.

Cyklarna togs också med så de skulle kunna ta sig någon tur.

Barnen anlände hem vid 19.00 , glada men lite trötta , nu badar de i badkaret sedan är det snart sängdags.


Av Åsa - 7 juli 2008 18:31

Här står den hemgjorda pizzan i ugnen ,ska bli gott.

Lovisa gillar "bara" hemgjord pizza inte köpt varken från frysdisken på affären (med de gillar inte jag heller) eller från någon pizzeria.


När jag var på affären och handlade så var jag så enormt godis sugen så jag gick bland godis hyllan och kikade men lyckades stå emot.Tog tzatziki istället så jag kan rosta bröd och dippa i det om jag blir sugen på nåt gott senare.Är svårare att hålla sig till att äta godis på helgerna nu när man är ledig tycker jag men jag gör så gott jag kan. Tycker egentligen det är onödigt att lägga pengar på en massa godis (inte nyttigt direkt heller) men det är ju gott så inte vill jag avstå helt, men vill begränsa det till måttligt ätande och helgerna så gott jag kan.


Nu är nog pizzan klar...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards