Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

Inköp gjorda ! Fy för att plasta in böcker....

Av Åsa - 19 augusti 2008 20:48

I dag var Linnea och jag över till grannkommunen för inhandling av endel kläder, fasligt vad de växer !!

Nu blev det gympa skor att ha ute,höst skor,regnjacka (fanns inga byxor så det får inköpas senare),två tröjor och tre par finger vantar, dessutom en klocka likt den jag har som nyckel piga fast hennes är grön och det står "LOVE" på. Sedan blev det besök på Lidl för grönsaker och vitkålen kostade 4.90 per kilo, kanon , här får jag betala ca 11-12 kr, därefter hem färd.


I går skulle man plasta in hennes mattebok,undrade om man inte kunde ha papper på istället men fröken hade sagt plast, så visst plasten är på plats men fy vad det är knepigt att få det bra, bara gled runt och gjorde mig små irriterad.Hoppas att det inte är en massa mer böcker som vill ha plast omslag, R vägrar ens försöka utan i går fixade han och klippte till bänk papper åt henne istället och det var ju betydligt enklare i allafall.

 
ANNONS
 
Helén

Helén

19 augusti 2008 21:11

Jaha, det där var mer än vad vi visste! Någon mattebok har vi inte sett och inte hört nåt om plast heller.... Bänkpapper ska vi däremot införskaffa senare i veckan. Klippte ni exakt i det måttet som fröken skrivit eller?

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anneli

19 augusti 2008 23:46

Fy för plast, tacka vet jag pappersomslag. Plasten glider så konstigt hela tiden och man måste tejpa massor för att det ska sitta. Nu var det ju längesedan man paketerade böcker, men jag minns det som igår, och jag bävade varje år. Ibland skickade jag henne till mormor som hade lite mer rutin än jag.

 
Ingen bild

Åsa

20 augusti 2008 08:49

Ronnie klippte exakt efter frökens angivna mått på bänkpappret och det passade så bra sa Linnea,så hon var nöjd.

Plastning av matte bok, Linnea med den hem första dagen men det var fler som inte hade förstått att man kunde få ta hem boken,sa Linnea igår.Nu är det väl ingen brådska, men fröken tyckte väl det var bra att plasta efter som den boken ska gå "i arv", dock borde man väl kunna ha papper på boken istället för plast, mycket enklare, men Linnea ville promt ha plast eftersom fröken sagt plast....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se