Alla inlägg under augusti 2008

Av Åsa - 27 augusti 2008 20:48

Blev en lång dag med jobb och föreläsning.

Trött , men snart blir det lite te och tv en stund innan sängdax.


Har tittat lite på tv på datorn, blev nåt program på tv4 som jag kunde se på medans jag tog mig an en strykhög som blängt på mig i några dagar men nu är den borta!


Tänkte först jag skulle se något avsnitt av Greys Anotomy eller One tree Hill på datorn men någon länk jag haft funkade inte.

Kanske någon har nåt annat förslag att dela med sig av ?

Av Åsa - 26 augusti 2008 16:07

Är inte förkyld i dag eller ännu! Men fy så frusen och olustig jag känner mig .Som följd av frysandet och att jag troligen spänt mig kommer huvudvärken sakta men säkert , så en treo får det bli annars är snart hela kvarstående dagen förstörd!


Ingen bild på bebbarna har tagits än heller men ska försöka efter treon!

Av Åsa - 25 augusti 2008 20:56

I dag har det jobbats och sedan trodde jag att R varit med barnen på syskonfotografering på skolan, men de hade varit på väg att åka när en kompis ringt och sagt att det inte blev nåt för fotografen var sjuk.

Så det får väl bli en annan dag, i morgon skulle de ta klassfoton, vet inte heller om det blir av , är väl samma fotograf...


Själv har jag tyckt det kliat i nosen lite i dag och nu känns det som det är förkylning på gång, men jag hoppas jag har fel, har inte tid med sådant!!

Av Åsa - 25 augusti 2008 20:56

I dag har det jobbats och sedan trodde jag att R varit med barnen på syskonfotografering på skolan, men de hade varit på väg att åka när en kompis ringt och sagt att det inte blev nåt för fotografen var sjuk.

Så det får väl bli en annan dag, i morgon skulle de ta klassfoton, vet inte heller om det blir av , är väl samma fotograf...


Själv har jag tyckt det kliat i nosen lite i dag och nu känns det som det är förkylning på gång, men jag hoppas jag har fel, har inte tid med sådant!!

Av Åsa - 25 augusti 2008 20:43

Gårdagen blev det knappt någon tid alls vid datorn.

Passade på att var ute endel och Linnea hade sin kompis A här (syrran var hos sin kompis S), mycket tid spenderades i deras "koja" som de skapat under vår stora gran.Fick några uppdrag att såga ner någon mer gren och gå lös lite med sekatören på endel granar.


Sedan kom min bror en stund och strax efter moster B och hälsade på en stund.

Jag hade beställt endel böcker och min bror ville ha  "Amerikahuset" av Sven-Olov Karlsson, vilket är brorsans en kompis från skoltiden då de gick i samma klass.Så det är ju extra kul när man känner igen personen bakom boken.

Jag kunde få läsa den först tyckte brorsan så det ska jag göra.

Av Åsa - 23 augusti 2008 14:28

Blev en sen kväll i går med bebis födandet så i säng kom jag inte förrens närmare 01.30 och väcktes av Lovisa strax före 07.00, hade hoppats på i allafall en timmes sömn till !

Har jag väl vaknat vid den tiden har jag väldigt svårt att somna om, så efter en kort stund masade jag mig upp.


Linnea är med moster B på skogstur med svamp förhoppningar.

R,jag och Lovisa har också gjort en skogs tur och där hade man ju förstås påse med för att bära hem blåbärs ris och annat gott till djuren.

Sedan vandarade vi runt vid gruvorna här, är så underbart härlig miljö och när vädret är soligt så är det ju inte sämre precis.

Fika gjorde vi med, är viktigt för Lovisa!

Hon hade sin och syrrans digitalkamera med sig för att ta kort och det blev en heldel. Få se om någon ska visas upp här när vi lagt in dem i datorn.

Av Åsa - 23 augusti 2008 08:54

Sent i går kväll,strax efter midnatt när jag var på väg till min sköna säng så kikade jag till Ina och då hade en bebis anlänt och en till kom strax efter.

Snabb kikade och det var två gossar,sedan dröjde det ca 15 minuter så kom den tredje som visade sig vara en tjej.Därefter började Ina äta och i magen såg jag att en bebbe var kvar,sparkade och hade väl nu gott om utrymme, sedan gick hon tillbaka och tvättade de tre bebbarna igen.

Såg ut som Ina tyckte hon var "klar", men vips som kom den fjärde och alla syskonen var samlade. Två gossar och två tjejer.Alla mest mörka i färgen,svart/vita eller svart/vit/golden.

Vikterna var 78g-hane,86g-hona,94g-hona och 94g-hane. 


Hoppas kunna få till en bild på underverken senare under dagen.


De första kullarna hos mig fick namn på lite olika bokstäver, men alla i samma kull hade samma första bokstav.

Sedan började jag från A sedan B osv och nu är jag framme vid bokstaven Q.

 En del väljer att hoppa över de här lite mer krångliga bokstäverna men det har jag ingen avsikt att göra, vill i allafall försöka.


Jag har haft ett mer "vanligt namn" på alla , tillsammans med ett annat som tex Aftonsköna Agnes,Bedårande Berit,Izkalla Ina och Kånrad Kanel.

Ofta är det rätt stavat så att säga men tycker ibland det passar bra att ändra lite och frångå den vanliga stavningen.Som Kånrad, borde väl kanske mer vara Konrad tex.


Så nu vid Q känner jag att visst finns det nåt som stavas med Q som kan passa så blir det ju bra (funderar lite om en hane ska heta Quattro !!), men annars får man nog "ta ut svängarna " lite och kanske kunna stava ord som har K i början med Q  stället om det känns som det kan passa.Även ev frångå att ha ett "vanligt tilltals namn"till endel och att ev kunna heta Quattro, fast allra helst vill jag nog ha mer vanliga namn eller kanske själv på hittade namn !!


Tips på namn får ni gärna komma med om ni vill.




Av Åsa - 23 augusti 2008 08:46

Julias tre döttrar ska heta Prilliga Peggy,Positiva Pytte och Pipinetta Polly.

Vill gärna att de ska ha "dubbel namn",sedan kallar man dem kanske oftast mest för själva tilltalsnamnet ändå.

En av dem stannar här och två av dem blir troligen till salu,bara det att bestämma vem som ska stanna är väldigt svårt,så fina alla tre.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards