Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Trött, slalom och sockerkaka i ugnen...

Av Åsa - 14 januari 2009 20:34

I går blev det en kort kväll. Var så enormt trött när jag kom hem från jobbet men höll mig vaken till strax efter 20.00 då bäddade jag ner mig för natten.

Är så trist att vara trött hela tiden.


I dag jobbade jag 7.00-16.00 och gäspade på  under em. Väl hemma så vilade jag en stund sedan intog vi lite ätbart barnen och jag.

Därefter blev det en promenad till slalombacken där de susade ner under nästan 1,5 timme medan jag stod och kikade på och pratade med en annan förälder. Var skönt ute och rejält påpälsad var jag också så det var riktigt skönt med frisk luft.

Nu har barnen duschat och ätit lite kvällsfika, de har gått upp och landar snart i säng.

Själv har jag fixat en sockerkaka,inte för jag ville direkt utan Linnea ska ha med sig fika i morgon till skolan,de ska på en utflykt och har köpt kakor men hade sedan tänkt att baka en sockerkaka. Nu blev det lite väl sent så jag erbjöd mig att göra den istället.Så fastän sängen lockar så lär jag hålla mig vaken minst en halvtimme till, så det får bli att ha datorn som verktyg för att vara vaken....

Har ätit omeprazol (losec) tre dagar i rad för jag har ont i magen, troligen magkatarr skulle jag tro.Nåja hoppas det är bra i morgon.

Ska jobba 8-14 i morgon och så äntligen ledig på fredag och så är det därefter jobbhelg.

Nu ska jag kika runt bland bloggarna!


 
ANNONS
 
Hannah

Hannah

15 januari 2009 10:58

Stackars dig som är så trött hela tiden. Jag önskar jag kunde skicka energi till dig.
Men lite uppmuntran skickar jag via "cybern" och du kolla brevlådan fredag.........eller måndag......SURPRISE!!!
Kramis kramis många värmande kramar till dig

http://hannah-hjortsberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se