Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Raynauds syndrom,strumpor med värmeslingor...

Av Åsa - 25 januari 2009 19:01

I dag var vi över till lokala slalombacken.Vi har ju gång avstånd så jag brukar ha barnens slalom pjäxor i en väska , inte så lätt att gå med pjäxorna på och så får de byta i klubbstugan.Sedan är det bara för dem att susa ner för backen.I dag har det snöat på, som igår , dock var det mer vindstilla idag

och en plusgrad.


De åkte ca 1,5 timme och jag tyckte det var riktigt skönt att vara ute ,gick lite fram och tillbaka och rörde på fötterna eftersom jag fryser så lätt.

Var glad över att jag inte alls frös.Varma vinterkängor och med varm och skön sula inlagd. På fötterna varma sockor.


Allt var bra tills det var dags att gå hem då kände jag inte mina tår alls.

Har kommit underfund med att jag definitivt har raynauds syndrom, i fingrarna med men även tårna, vilka var dem som drabbades värst idag.

Vänster stortå blev helt vit och största delen av de andra på den foten med.

Höger var det de tre mitten tårna som var värst ansatta.Det gör inte speciellt ont, känns bara som de är helt borta!

Däremot när de så sakteliga får färg igen, tar ett tag så sticker det och gör ont.

Så jag är inte skapt för att vara ute ens med någon plusgrad,borde nog bädda ner mig och sova bort de kalla månaderna *skratt*.


Har talat en stund i telefon med en kompis som berättade att det finns strumpor med värmeslingor i och det kan ju vara något att inköpa och prova,kan ju knappast bli sämre i allafall!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se