Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Ledig lördag,slalom,marchaller,tacos,Niclas och Laila....

Av Åsa - 28 februari 2009 12:38

Så var det äntligen lördag och ledig dag!

Barnen och jag har städat en stund i deras rum och nu är de och hälsar på moster B.


I går kväll åkte de slalom, har varit öppet här i "backen" hela sportlovsveckan men i går hade de öppet ända till 24.00 De grillades hamburgare utomhus, en mysig eld att värma sig vid , marchaller efter vägen till slalombacken , musik som spelades i högtalarna osv.Väldigt mysigt och blev ju av eftersom det finns villiga föräldrar som ställer upp och fixar sådant.

Nu gick vi hem strax innan 19.30 och sedan blev det lite senare tacos, min bror var också här och så kikade vi på lets dance.

Men där blev jag besviken på att det var ett fasligt tjatande på Niclas Wahlgren och Laila Bagges nyfunna kärlek.Visst förstår jag att programledarna vill på ett eller annat sätt säga nåt om det men nu känndes det mest pinsamt, tycker jag...


Var stup trött redan vid 21.00 igår och hade kunnat somna sittandes men höll ut en stund till innan jag slockande så fort huvudet landade på kudden...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se