Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Treo, marknad,bowling.....

Av Åsa - 25 april 2009 09:17

Jobbade med "sommar schemat" i går mest på jobbet men sedan gick jag hem en timme innan min arbetstid var slut och jobbade senare hemifrån.


Sedan var det "klädbytardags jobb" och det blev mellan 17.00-20.00

Var så trött när jag kom hem och redan innan jag gick dit.

Fick ta en treo för huvudvärken och den gjorde att det "lättade" i skallen.


Sovit gott i natt men kroppen får betala när det blir mer stå/gå/skriva än vanligt.I dag har jag ont främst i fötter/fotleder men känns förövrigt som hela kroppen har ont.

Nåja, är ju ledig i dag och det är ju tur det.Positivt tänkande *skratt*.


Marknad är det nere i "byn" denna helg och ska väl försöka ta mig delvis runt där,R vill inte och jag vill till ett speciellt marknadsstånd och handla så jag tar med mig Lovisa ner.

Linnea åkte till moster B i går och blir nog där till söndag.

Ev tar vi sällskap med dem, men iallafall så går mamma med oss.

Jag vill ju inte vara där så länge men får väl ta nåt värkpiller innan, gör det nästan aldrig för värk i kroppen, bara när jag inser att det blir för eländigt om jag inte kapitulerar och gör det. Skulle jag bara vara hemma hade jag avstått, men nu vill jag ju ner på marknaden en stund och då får det bli så.


Vackert väder har vi, vilket inte är så vanligt när det gäller marknadshelgen så det är ju något att glädjas åt.


Senare i dag ska Lovisa ha sitt bowlingkalas, hon fyllde ju i mars men det har inte gått att få en tid där tidigare.

Det tar R hand om tillsammans med Linnea och hennes kompis A.Så jag var glad att inse att jag inte behövs där.

Då ska jag ta det lugnt och se vad jag vill göra, om jag nu vill göra nåt alls *skratt*.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se