Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Jobb, vatten, vatten.......

Av Åsa - 12 juli 2009 18:59

Har tänkt blogga under veckan men blev inte så!


Började att jobba igen i måndags och det känns bra men ack så trött jag har varit.Flera dagar har det varit till att sova efter jobbet men idag är jag vaken *skratt*.Var ledig i fredags men sedan har jag jobbat igår och idag, nu är det måndagen kvar med jobb 7.00-14.30 sedan ledig tisdag.

R har semester i fyra veckor framöver och därefter är det min tur att vara ledig drygt en vecka.Skönt och trevligt att ha den ledigheten att se framemot.


Vi har haft stömavbrott vilket blev runt 04.00 tror jag med tanke på att vår "vanliga" telefon väsnades då vid två tillfällen.Var inte kul att bli väckt då när man kom hem från jobbet 22.00, kom i säng 23.15 och skulle upp 06.00

När jag kom upp upptäckte jag att vi var utan ström och den kom sedan tillbaka på eftermiddagen runt 15.00.Var ett elskåp som vattnet letat sig in i, det har ju regnat massor och är översvämningar här och där.


Snart blir det tacos .R jobbade kväll i fredags och jag igår så därför lite extra gott i kväll.



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se