Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Ledig flera dagar.......

Av Åsa - 10 augusti 2009 16:29

Nu har semester veckan börjat och det är skönt att få vara ledig flera dagar...

I dag har barnen haft tennis och eftersom de är i olika grupper fm/em så är det ett passande av tider ,vilket gör att man inte riktigt orkar ta tag i något mer tidskrävande jobb som målning av matrum eller börja klä om stolar i det rummet.

Nu har Linnea sin kompis A här och de hade tennis på fm och har sedan varit här.Nu när Lovisa är hemma får hon också vara med em och det uppskattar hon.

Virrig har jag hunnit med att vara också,behövde ströbröd och gick in på ena matbutiken med en lista, för skulle jag nu köpa ströbröd så var det ju lika bra att handla lite mer! Jag kom hem med "mer" men inget ströbröd, typiskt!

Fick bli en sväng in på andra matbutiken efter ströbröd och så slank det ner vattenmelon, fryst kyckling, päron, morötter o två tvålar.


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

13 augusti 2009 14:04

Njut och må gott och unna dig något härligt på ledigheten nu!
Kram//Sanna

http://sancha

 
vivan

vivan

13 augusti 2009 14:08

Tänk att det alltid är något som är slut i skafferiet...ibland chansar jag ..och då har jag plötsligt 4-5 paket pärlsocker eller florsocker...aldrig av det som jag behöver NU
hm...ha en bra torsdag och helg! Kramen!

http://vwellermo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se