Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Var ett tag sedan....

Av Åsa - 18 oktober 2009 12:37

Känner att jag mest hamnar på facebook numer...


R har varit borta denna helg och ägnat tiden åt dykning på västkusten, väntas hem i kväll och jag har inköpt

en påse jordnötsringar som vi kan smaska på!


Lovisa, minstingen har sovit hos en kompis i natt det hade varit så roligt, sedan blev det kyrkobesök för hon skulle sjunga med barnkören. De är så duktiga och så är det ju enormt fin akustik i kyrka.


Nu har vi tagit in blommor från trädgården så det ska bytas ut i vaserna till nytt.

Maten ska det börjas med får bli en kycklingrätt idag.

Köks målandet är inte i mål än, ska köpa mer färg nästa vecka så snart så är luckorna klara, sedan är det väggar o kakel....


 
ANNONS
 
Karin

Karin

18 oktober 2009 21:48

Känner som du... sen jag gick med i FB så skriver jag mest där. Läser här som vanligt men har svårt att få rätta bloggarlustan. Lättare med FB, ett par rader är helt okej.

http://gemini.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se