Direktlänk till inlägg 18 december 2009

Tragiskt och hemskt....

Av Åsa - 18 december 2009 11:03

På orten blev häromdagen en kvinna nästan ihjäl biten/sliten av en grannes tre hundar.

Hundarna gav sig sedan på en passerande mindre hund som också blev skadad men troligen räddade kvinnans liv...

Så tragiskt och hemskt enormt ledsamt.Tankarna går till kvinnan och hennes familj och lilla vovven.

De attackerande hundarna avlivas hoppas jag ,men skadan  är ju redan skedd.Inte hundarnas fel egentligen heller utan självklart har ju ägaren ansvaret,men tyvärr finns det alltför många hundägare men helt fel typ av hundar......

 
ANNONS
 
Karin

Karin

18 december 2009 11:21

Ja fy, läste på nätet om det. Vilken fruktansvärd upplevelse det måste ha varit, vilken rädsla och smärta! Tyvärr hjälper ju inga skadestånd i världen den bitna kvinnan men det kan få hundägaren att handla annorluna en annan gång. Dvs ha sina hundar kopplade.
Trevlig helg!

http://livetpoenpinne.blogspot.com

 
Ingen bild

Jenny Bomb

30 januari 2011 19:04

Fy vad hemskt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se