Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Minus grader, knäck óch dragpåsar!!

Av Åsa - 19 december 2009 11:22

Brr i dag är det -22 grader här och det innebär att jag bara kommer att sticka ut näsan en kort stund, när hundarna ska ut, annars blir det till att hålla sig inne.

Knäck ska jag koka i helgen och så ska pepparkakshus fixas.

Barnen syr "julstrumpor" åt djuren , så de ska kunna få paket i på jul.

Själv hamnade jag på "Ernst" julprogram igår och där gjorde han "dragpåsar".

Det är som en lång avlång påse som man fyller med sand, sedan ska de läggas i fönstren för att förhindra drag. Vi har ju supergamla fönster på nedervåningen så drar gör det mer eller mindre , så jag ska kanske prova att göra någon sådan.

De är så fina våra fönster så jag vill så gärna ha dem kvar men vi skulle få varmare inne och mindre dragit såklart med nya fönster. 
ANNONS
 
Karin

Karin

5 juli 2010 00:36

Men Åsa... nu har jag läst om den där knäcken och de där dragpåsarna i drygt ett halvår!!! är det inte dags för ett inlägg? :-)

http://gemini.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 28 april 2011 09:51


  Underbart med våren, solen och värmen. Härlig årstid! Ledig några dagar och då blir det att ägna endel tid åt trädgården. Lite längre fram blir det mer att rikta in sig på vår altan som började byggas förra året men ska göras klart (saknar "st...

Av Åsa - 3 april 2011 22:44

Var till min dr förra veckan och nu har jag trappat ut kortisonet. Har känt mig enormt mycket tröttare sista dagarna och det kan ju vara just att kortisonet nu är borta, men bara att kämpa på och det kanske blir bättre.   Mina vita blodkroppar ...

Av Åsa - 22 mars 2011 22:02

Nyss hemkommen från jobbet.Är så tacksam för att jag har ett arbete som jag trivs med och har så härliga arbetskamrater.Finns ju många som inte trivs med det arbete de har eller med arbetskamraterna och det måste vara väldigt jobbigt. Nu smaskar ja...

Av Åsa - 12 mars 2011 17:21


   Tänk vad åren går fort.Idag fyller yngsta dottern 10år.Så här ska vi äta tacogratäng som födelsedagsbarnet önskat och sedan ska vi snaska på lördagsgodis och kika på melodifestivalen. I år har jag ingen riktig favorit (än) men kanske får under k...

Av Åsa - 11 mars 2011 09:12

Min mage mår till och från inte så bra men nu har det varit ihållande och har mest haft ont i magen sista veckorna.Äter omeprazol varje dag och försöker peta i mig sådant som ska passa magen i matväg men går "sådär". En av största orsakerna till be...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Blogkeen
Följ Klackebo-Två,fyrbenta och sjukdomen sle. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se